CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 30 March 2011

zaHnita wiLson.....

giLer hot kan pnpn nie....
aku xtwu laa..nape dlm byk2 modal...aku plg ske dye....
she " HELL GORGEOUS" KOT!!!






 ade anak yg cute gler..... pergh!!! <3 <3


 cOmel glerr arrrrrrrrrr.........................suka sgt3!!!!!!!!!!!

. . .nTah..

Pelbagai faktor boleh menyebabkan perpisahan antaranya;


Masih tak mempercayai pasangan walaupun sudah berlama.
Pasangan yang melafazkan kata cinta atau lebih tepat lagi 'I LOVE U', mesti sudah tersedia kepercayaan yang penuh buat si dia. Ada faham?


Masih sangsi dengan pasangan.
Pakwe/Makwe keluar dengan kawan kelas pun masih curiga. Keluar sambut hari jadi pun nak kongkong kemain. Tak boleh ambil gambar berdua dengan kawan contohnya.




Masih tak berubah.
Okay, andai mula mengorat kononnya sang jejaka berjanji manis bahawa akan berhenti merokok. Akan tetapi jejaka itu tak boleh berhenti. Lama kelamaan jejaka itu tak boleh tahan dengan bebelan makwe. Lantas berakhir lah kisah cinta sebab rokok je.

Monday, 28 March 2011

_ returN back to The oLd oNe -_ =(

 hurm..... now 3.27pm already.. waiting 4 ur text.... 40 kali aku tengok fon aku arini....

.. hurm..tapi xde.....

..... ulang balek mase dulu.....

 Hhmmmm....ntah laaaaaa....... =(

 .... still maCam dulu......

                  _onLy swEet TaLk.......

   ... .........tawu x penghujung crita dye,aku text then dye cakap= dye tgu aku yg text dlu...?????
   apakah...??berat sgt kot tgn nk text.... konklusinye......sama ja mcm dlu.........xbrubah....ble rase benda tu dh nk ade dlm genggaman dye balek...,dye start balek prangai lame....

mase mule2 breakup dulu,tyme dlam kelas pon boleh text aku....tyme baru kluar kelas,pon ringan je tgn nk text aku...aku bkn harapkan text yg pjg2 pon, juz a simple text that shows yg dye ingt aku slalu,tu pon dah ckup!!xnak text aku,fine...! xkesah laa... cume aku xsuka kalu sometink yg dye xboleh nk realitikan, jgn cakap....! huh!!!rase mcm org bodoh gler..! aku akn dperbodohkan lagi sekali...!


. . . . .mmg betol laa statement "kdg2 kite rase kte dah kenal org tu,tapi mmg kite xknal lgsg...."

 ntah laa..... cuma aku rase hati aku saket sgt hari ini....! stupit gurl..! grow up laa....sampai ble nk mcm nie...??

 .......arrrgghhh,,...tekanannnnn!!!! punya pasai arr.....aku single sekarang n xdak benda yg aku nk pk kn...buat ape pk kat org yg xpnah ingat kat aku....!

   . .. . .tadi NAZRYN= BOYFREN SHAHIRAH HANIM text sha punye laa pjg.....boleh plak text ...?
  slame ni ssh sgt nak text..?knape?ble sha ckap dye nk tgalkn nazryn,baru nazryn nak thgeh2 jga hati sha yg slame ni dye layan mcm kaen buruk...???

Sunday, 27 March 2011

...seRoNok nYe "FaTin Aini " =(

.... hurm.....seDeyh...papa p johor semalam...anta mama g keje kat desaru resort..... pagi2 bute tu ,aku text dah papa...soh anta lunch kat Aku,Atien n Tatol.....sebaB sumE paKat2 seNgkek..xdak duEt nk Makan...=(
      .. . . ...sobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobosbsobsos........... =(







       ________
       ________





       ......Tadi mak dYe banK in duet...YeaY!!!!! aDe org NAk bLanje.......! tapi yg Paling syoK = Arween a.k.a BoypRen atin pon bank in duet....hhuhuhuhu...
syok nye.......wlopon arween xde duet sGat, tapi dye bg gak duet kat atin...sobsobsobsob..=(

   huhuhuhu...biLe PAPA NAK BALEK NIE...!!!!!!!!!! ANAK PAPA SENGKEK tEROK NIE...

  sobsobbsobsobob.... seRonok kan Fatin aini hari nie..... =(

seDeyh.........

. .is he aLreAdy chAnge. . . ??






Quotes Profile Graphics and Comments
graphics & comments | Quotes Graphics | Facebook Layouts




Heart Break Profile Graphics and Comments
graphics & comments | Heart Break Graphics | Blogger Templates


Daisypath Anniversary tickers
hoLdiNg lOve . . .. ??


huRm....laMe juGak x UpDaTe bLog.....hehehehe.......xde la lame sGat...baRu semgu....
tapi Ade "oRg" tu biSing..!!!hehe..~ =D
erM.....ape erhh nak tuLIs.....
masuk hari nie...erm,nak dekat 23 hari kot kteOrg BREAK UP......
huRm.....raSe mcm laen.......
yup!! laen..
KENAPE..????
JAWAPAN= SEbAb dye dah Laen........
dye xmcm dLu.......maksud aku, xmcm RIDHWAN yg dlu....
yg ske ignOre aku....abaikan aku......wat xtawu..hurm..sedeyh bLe inGat baLek...


daH 3 weeks & 1 day kami sEperatE.....
tapi sekaRang dye teNgah puJuk aku BaLek.........
huRm....





sAyANG DYa x cik non..??
paGi jawaB exaM dULu laa weyhh!!!! hahha.. =D



Saturday, 19 March 2011

~weEkEnD yG GemPaK~



tHis  hujung mguu.......sangat seronok...althought lyfe is short,urghh......juz forget it..hee~ balek uma dibaa....best doewh...xrase janggal lgsg......family dye sporting gler terok....

peTang jumaat nak balek uma dye tu...mak dye bwk g mkan ikan bakar tepi laut.....giler..!!!mmg teringin lame dh......tapi mmg PUAS!! sgt puas1!!!!!

mALam tu,perot penoh..sangat3.....n best sgt3.......

Pagi jumaat mkn roti canai...
n Tenaghari....toLong mak dye masak..!!!!perghh,,,,rndu gler nak masakkkkkkk...........=D



  .............pETANG  tu Kami...p JeNJaLan.......













ni La pic nyEr...hee~huRm..best La juGak...jumpak MANJA ngn PALI.....hahaha...manja touching..kuang3!!

LePas baLek darI JLn2 kat B.J ,kteowg g uma kak diba..makan oBlong abg ipar dye wat....giler..!!memeang berbaloi....urrgghh!!!perot penoh sgt...cam nak mati.....xlama lg nak mati dh pon..sobsobsob.....


. . . . .MaSe nie tGah tgU mak diBa mai amek...hee~ sempat laa jugak posing kat depan tu.....hehehe.....

MaLam tu baLek g umah kak DiBa...makan Oblong Plak...aduhh!!!mampos macam ni,,,tapi xpe laa..last tyme kot.......nak abes matrik dah ni..sobsobsobsob.....

Nak Tawu X ape yg seronok Balek Uma diba......aku Dapat rase kekeluargaan....huRm...cam semua org sporting..laWak nak mati mak diba...hehehe...

"tHanx auNty"... Best masak ngn mak dye..aku rindu Tok Gayah....sobsobsob....

eSok pagi Nak g bReak fast kat RoAdwalk...then nak masak nasi tomato...yeah!!aku laa assistant mak dye esOk!!!

then,g tesko bLi baRang cket...pasTu puLang ke MATRIKULASI....

huRm...xbest nye...ske laa balek uma diba...

kalo balek uma sendri...bukan ade sape...aku sorg2......cam xwujud.....=(



Friday, 18 March 2011

. . . .confuse. . . .

its not easy to let go....
when u always holding hands together.....






then, i realised that u've change.....
    
   i juz dunt know who u anymore......






wheRe the oLd one...............

no one knoW how muCh i miss................................

Wednesday, 16 March 2011

Tanda-Tanda Cinta Sejati – Raden Beletz coba memberikan 21 tanda-tanda cinta sejati dimana kesemua ini menunjukkan bahwa dialah memang yang terbaik buat kamu.
Foto Cinta Sejati
Cinta Sejati, Foto Pasangan Romantis.
Tanda-Tanda Cinta Sejati
1. Orang yang mencintai kamu tidak pernah bisa memberikan alasan kenapa ia mencintai kamu, yang ia tahu dimatanya hanya ada kamu satu-satunya.
2. Orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu apa adanya,dimatanya kamu selalu yang tercantik/tertampan walaupun mungkin kamu merasa berat badan kamu sudah berlebihan atau kamu merasa kegemukan .
3. Orang yang mencintai kamu selau ingin tau tentang apa saja yang kamu lalui sepanjang hari ini, ia ingin tau kegiatan kamu.
4. Orang yang mencintai kamu akan mengirimkan sms seperti ?selamat pagi?” selamat hari minggu? selamat tidur?, walaupun kamu tidak membalas pesannya.
5. Kalau kamu berulang tahun dan kamu tidak mengundangnya setidaknya ia akan telpon untuk mengucapkan selamat atau mengirim sms.
6. Orang yang mencintai kamu akan selalu mengingat setiap kejadian yang ia lalui bersama kamu, bahkan mungkin kejadian yang kamu sendiri sudah lupa setiap detailnya, karena saat itu adalah sesuatu yang berharga untuknya.
7. Orang yang mencintai kamu selalu mengingat tiap kata2 yang kamu ucapkan bahkan mungkin kata2 yang kamu sendiri lupa pernah mengatakannya.
8. Orang yang mencintai kamu akan belajar menyukai lagu-lagu kesukaanmu, bahkan mungkin meminjam CD/kaset kamu,karena ia ingin tau kesukaanmu, kesukaanmu kesukaannya juga.
9. Kalau terakhir kali ketemu, kamu sedang sakit flu, terkilir, atau sakit gigi, beberapa hari kemudian ia akan mengirim sms atau menelponmu dan menanyakan keadaanmu.. karena ia mengkhawatirkanmu.
10. Kalau kamu bilang akan menghadapi ujian ia akan menanyakan kapan ujian itu dan saat harinya tiba ia akan mengirimkan sms ?good luck? atau menelponmu untuk menyemangati kamu.
11. Orang yang mencintai kamu akan memberikan suatu barang miliknya yang mungkin buat kamu itu ialah sesuatu yang biasa, tapi itu ialah suatu barang yang istimewa buat dia.
12. Orang yang mencintai kamu akan terdiam sesaat,saat sedang berbicara ditelpon dengan kamu, sehingga kamu menjadi binggung saat itu dia merasa sangat gugup karena kamu telah mengguncang dunianya.
13. Orang yang mencintai kamu selalu ingin berada didekatmu dan ingin menghabiskan hari2nya denganmu.
14. Jika suatu saat kamu harus pindah ke kota lain untuk waktu yang lain ia akan memberikan nasehat supaya kamu waspada dengan lingkungan yang bisa membawa pengaruh buruk bagimu.
15. Orang yang mencintai kamu bertindak lebih seperti saudara daripada seperti seorang kekasih.
16. Orang yang mencintai kamu sering melakukan hal2 yang konyol spt menelponmu 100x dalam sehari, atau membangunkanmu ditengah malam karena ia mengirim sms atau menelponmu. karena saat itu ia sedang memikirkan kamu.
17. Orang yang mencintai kamu kadang merindukanmu dan melakukan hal2 yang membuat kamu jengkel atau gila, saat kamu bilang tindakannya membuatmu terganggu ia akan minta maaf dan tak kan melakukannya lagi.
18. Jika kamu memintanya untuk mengajarimu sesuatu maka ia akan mengajarimu dengan sabar walaupun kamu mungkin orang yang terbodoh di dunia!
19. Kalau kamu melihat handphone-nya maka namamu akan menghiasi sbgn besar ?INBOX?nya.Ya ia masih menyimpan pesan dari kamu walaupun pesan itu sudah kamu kirim sejak berbulan2 bahkan bertahun2 yang lalu.
20. Dan jika kamu menghindarinya atau memberi reaksi penolakan, ia akan menyadarinya dan menghilang dari kehidupanmu walaupun hal itu membunuh hatinya. Karena yang ia inginkan hanyalah kebahagiaanmu.
21. Jika suatu saat kamu merindukannya dan ingin memberinya kesempatan ia akan ada disana menunggumu karena ia tak pernah mencari orang lain. Ya???? ia selalu menunggumu.
Foto Paling Romantis
Foto Paling Romantis, Foto Pasangan Pria Wanita Romantis.
Bagaimana menurut kamu dengan “Tanda-Tanda Cinta Sejati” diatas ? apakah kamu mengalaminya ? itulah cinta sejati kamu…
Suatu Hari burUng jtUh cnta pda mAwAr putIh..
BurUng pUn bRusha mNguNgkApkAn pRasAan’ny…
Tpi mawAr pUtIh bRkAta ” aQ tAk kan bIsa mNcIntaImu ”
BurUng pUn tAk meNyerah, tIap hari dIa dTg uNtUk bRtEmu dGn mAwar pUtIh, mAwar pUn brkata ” aQ aKan mNcNtaI mu, jiKa kmu dPt mNguBahQ mNjdI mAwAr mErah “…
Dan sUatu hArI bUruNg dtg kMbaLi, dIa mEmOtoNg sayap’ny dAn mEneBarkAn dArah’ny pAda mAwar pUtIh sEhiNgga mAwar pUtIh pUn bErUbah mNjadI mErah…
AkhIr’ny, mAwar sadar bHwa sBeraPa bEsar bUrUng itU mNcIntaI dirI’ny..
TpI sMua’ny tRlaMbat, kRna bUruNg tAk kAn kMbLi lgi k dUnIa…
JadI hargaI lAh sIapa pUn yG mNcIntaI mu, sBlum dIa pRgI uNtUk mNinggaLkan mU sLama’ny………
Semoga “Kisah Yang Menyentuh Hati” diatas dapat mengetuk hati anda baik perempuan atau laki-laki yang merasa ada yang sedang menyukaimu, hargailah dia… :)

just dun't knOw


R.i.N.d.U mase DuLu...

life nie complicated kan........??kdang2 ape kite nak slalu xdapat...bLe kite xnak,kita dapat plak..
hurmh......skrg nie slalu teringat..mase g tgk wayang cte khurafat.....he holding my hand n said ,hmm,he wont leave me....he wont betray me....he'll loyalt to me...and anything.......
hurmhh...sdeyh laa ble ngat balek...asyk teringat je.....hmm,sabar laa non...
xtaw la sekarang..lyfe getting shorter...hurmh..

takot laa..aten gado ngn arween.....takott doewhh.....hmmm, kdg2 kite yg salah,kite xsedar....
hurm.....bukan aku kate aten yg salah......ayat aku tu umum....dalam hubungan kne ada keserasian..kalo x serasi.....kapel jap je dah break.....sdeyh arr break...bani dok kutuk blog aku blog pasrah...mmg pon!!!
=P cbuk je bani tu.....

Monday, 14 March 2011

kAwAn BaeK SeLaMa nya~

hEheHe...
niE La keJe budak kuLiah bilE boRing+meNgantok Terok mase lecture.....
hehehe...so, aku n aten a.k.a KwaN baEk aku nie doK poSing2 lerr...Nadia kat blakunk dah gelak2 dh kat kami..
eLeh...ade aku kesah..?
hehe..=D






Pic niE was taken Tadi mase dLam d.k...hehe...ngantok terOk kot...kodri n geng nasi ayam dok perli aku mase baru lepas kuar d.k...aduuhhh....!!!!maluii3!hehekk....
tapi kan ,tadi tyme b.i,sbelom koko.....BANIE NGAN TORKEY duk komen2 psal blog aku...eeeeeeee....suke hati aku laa...blog aku...cbuk je........p maEn jaoh2 blEh x..?eee..bongok!!
xmaw cakap ngn hampa sampai buLan depan....=P

Sunday, 13 March 2011

_hUrt so DaMn_

I can't believe you broke your promise. Do you know how much I love you? You are the most trusted person I know, and I had always believed in you to take care of things. I gave you another chance and this is what you give me in return?

mALangpetaka_aku BenCi

 nape setiap kali aku tanYe dye akan bagi banYak alasaN.............????????????
               keNAPE......??????JAWAB LAA...suSah sgt nak jawab....??????????
aku bukan bagi soalan math pon nak soh dye jawab..xnak jawab, SuDah...!ade aKu kesah..?aku xkAn TnYe sAmpaI aku Mati Pon.....SampaI aku Masuk Kubor Pon aku xkan tnYe n Xkan amek porT..oke fiNe!
      kaLu mCm ni Yg dye nak ,hah..amek buang! Dah arr,makin aku amek taw,amek bErat,makin hati aku saket


aku LetiH La maCam nie....aku Just nak seSuatu Yang IkhLas.... iTu aje...kdg2,aku rasekan,ape yg aku rase skrg ni balasan balek ape aku wat kat ''ex''234 aku dlu...paDan muKa!!haaaa,baru tawu cane rase kne curang...TapIkan aku dah janJi kat diri aku,aku akAn setia,xnk jd mCm dlu.....n aku dh Cuba sehabes baek kot?!! hurmm....biar arr...aku nak binA hidup Baru La....iTu yaNg aku pk kan skrg ni...bEgin a New LYfe..
btw,thanx too thE gOrgeous GurL=LiYanA easTma..tQ dear. =)
yAna=sory curik gamBar u...
btw,its cute..


    cuMe skrg  Nie ,aku PerLukan mase Nak puLihkan Hati aku..eLeh,bukan Xde yg nak aDjust..ade je...tapi aku maLeh...nanTy haTi aku Ni org Pijak3 saMpai Lunyai LAGI...macam SekaranG nie....
            memang lunyai terok gak la...keCewe..keCewe saNgat3 deNgan Muhd riDhwan ZuLkifly...
                                   saMpai hati awAk kn...? SampAi hati...

haTi aKu maKin beRanTakan

  "MaNusia MMg xPenah berSyukur DenGan Apa Yang ada"



huRm.. cAne eh nak exPress sOmethinG yg kite xMampu nk luAhkan.... Aku xSukE laa oRanG tipU aku..suSah sNgat nak ckap benda betol..?kaLo Salah dIri SendIri,xLeh nak mengaku..? aku xmarah pon kalo cakap benda betol..cUma hati aku ni makin bertambah2 sket ble aKu taWu keBenaran tu Sendiri..

suSah saNgat ke nak setia dgN aku..?muLut mmg bleh cakap aku dh lupe..hakikatnye tuhaN je tawu.. muNgkin Dye rase ENJOY SGT3 Kot luke kan hati aku, kecewe kan hati aku ni...YUP,mmg aku tgh luke..its not easy oke..? juSt sekarang ni luke aku makin dLm laa... kdg2 aku pk..ape salah aku kat dye sampai.. huRm..sampai hati dye kan kecewe kan aku...? mmg aku toucHing skRg nie ..aku xsuke laa knE tipu..xsuke!!!paham x?

aku ni manusIa..aku ada prasaan laa..aku bukan anak patong..bukan!hati aku saket laa..
aduuhh..ntaH bape lame la NaK amek mase nak reCoVer haTi aku nie... suSah sgt Ker Nak Setia??
seRoNok ke Te Ngok aku nangeS..?mUke akU caM moShimoRo ker Mase aku Nanges??
 aKu KeCewe Laa DeNgaN kaMu..saNgat3!
    
                          JuSt nantY bIler Kamu aDe yg Baru,jaGa arr dYe eLok2..jGn keCewe kan Hati dye..
       aKu doakAn KamU bahAgia saMpai aNak cucu..

Saturday, 12 March 2011




Heartbreak Quotes




Heartbreak Quotes




Heartbreak Quotes

eee...bongok!

saket hati tawu x.. just need me when u are in trouble...mse senang ingat pon x..useless...baCk off BolEh x?
aku menYampah!!!!

Friday, 11 March 2011

it makEs me tHink




Heart Break Profile Graphics and Comments

graphics & comments | Heart Break Graphics | YouTube Layouts

" 25th December 2011 "
hurm.. kteorg g PesTa peNang... uNtuK akU yg 1st tyMe pegi, bagi aKu not bad laa...xde la beSt sgt,tapi sbb aku pegi dGn dye,itu yg buaTkan ia best...
tapi mende tu dah lepas dh kn....its easy to say..."just 4give n fOrget" HELLO!!! buaT
tgk!cakap je tawu.. =P
huRm..sape cakap aku dah lupe dye?
sape ckap??panday je...luKe kat hati aku niE berbekas dalam sgt..aku jenis yg easy
nak maafkan org, n aku JeniS xsuKe gaDoo pjg...aku Geram kat tatol
pon,aku xleh nak tahan lame2 kot!saket demam aku, dye jgk jaga aku
kat blik nie...nak harapkan si TOYOL tu?? urgghh! 
mati jadi bangkaI dLu barU dye sedaQ kot..hahahh

Eh..keJap2...baCk to story...Mase kteOrg kUar g pesta tu,baru genap kaPel
4bulan...baru je sgt..hmm,tapi skrg...dah xde dh..sobsobsob..
saket la break up ni...althought hmm,aku xsuke la Nak CakaP
sape punCe cume, keSetiaan tu PentinG sgT2 tawu x..
nk Kate xde yg adJust aku,ade je,,taPi aku sLalu je iNgat aku ade
DYE...
aku XsuKe sia2kaN org yg aku sYg laa..taPi npe aku 
xblh nk dhaRgai...aku xmnx lbeyh pon..just appriciate me.....susah sgt..?
huRmm...ntaH arr..n nOw...dye ckap dye nak brubah..kalo btol dye syg aku btol2,
dye akn tgu aku..
ISTILAH TGU AKU=bukan BermakNe dLm maSe yg same g adjuSt guRL laEn..
buKan!
kaLo dye Rse dye dh Jumpe soMe1 new...hurmh..go onn
even ,aKu rSe laGi paHet nak teLan...
juSt..hOpe dye hepy nGn pilihaN hati dye..

n nToK diRi aku pLak..
no one..
im not ready to be hurt anymore fOr The saMe reason..
suMPaH aku CaKap
SAKET SGT..





_arTis doewh_



haaaaa. toL xaKU cakap...cam artis....giLer vougue...diba nmpak slim doehh.....
cun x? aku yg  maKe up dyoRg oke!!!
hee~
suke sgt3!


Love-Quotes Profile Graphics and Comments

graphics & comments | Love-Quotes Graphics | virtual pets