CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 19 April 2011

maLam aHaD yAng SAngat sedey = MaLam seLase

piC nie was taKen ..ermm..ntah...=P
seNgaL gLer muKe aku..


btW,buKan nie Yg aKu nak Cer...
errmmmMM...
nie aku Ngan TaTon = roOmateku=geNgLapar=kongsiToiletrieS..
hmm....                                                                              

. . . MaLam aHad . . . =(

 errverytHing staRt, hmm...xtaw nak cer mcm mane.....tatOn was knocK dOwn wiff sOmethink by "someoNe".... gosh!! seMua org bLur...eVen aku,xLeh taHan aiRmata aku wHen Tatol kenE fiRe wiF tHAt guRL.... aPe yg memBuatkan aku Respect sGAt2 kat Taton, mse dye tGah keNe maKi dgN peNuh dasYAt,dye still ingat AllAh... dye bErzikir kot!! kalU aku...??ciLap byak laa...meLayaNg daH keRusi meJA..=D *bruTaL abEs laa konon..? * ..back to story...blE "someone" tu dh bLah, aku Tgok taTon tgah pegang dada...aku ngatkan dye seBak je.. tetiBe diBa kate, taton sesaK dada.."ahh,suDah!! "

next paRagraph...

aku ngn chitah cempung tatol masuk bilik......muka taton jadi puCat, kaki tangan jadi sejuk....taton jadi penat.....aku cuak gler..aku xpnah laGi control situation cm gnie..... NoNo msok blik,urut daDa dye,sohdye cool doWn,tapi lg mkin ssh aku tgk dye nk brnafas..... taton urut2 tangan dye..dye kate dye xrase ape..kaki tangan dye kebas.....aku urut tgan kaki dye deNgan minyak.... aku Sebak gLer tgok dye.. tHen dye ckap..."aku xnak mmaati lagi.." berambu ayaq mata aku non stop...ape ni taton...hg xkan matiii...aku ada kn..??? aku,chitah,diba,ruhil semua nanges....... jadi takot gler kot..... makin lame makin terok dye nak bernafas........aku xsggup nak tgok hg mcm tuu.....sedeyhhh sgt...=(

then,aku , chitah ,erika ,diba angkat dya dari tgkat 4 sampai msok kete fellow...sumpah berat nak mmpos....sampai aku nak terjatuh tgga,tapi aku teros gak angkat hg dgn depa.....aku takot xsempat....aku syg hg taw x taton.....aku sedeh tgok keadaan hg mcm tu......dlm keta hg mcmm kne sawan..hayun tgan kat cermin keta..chitah pgang tgan hg kuat2....ya allah..aku mnx cepat2 sampai....aku takot jadi apa2 kat hg....

masyiTah monica..

cedera kat aku xpa taton , aku risau kat hg..hg tu dh la kerempeng...muka hg pucat glaa kot....kaki tgan hg kejang....sumpah aku takot glar jadi pape kat hg weyy..dh la nk abes matrik dh,aku xmaw dgn cara nie kita berpisah........ dh la kita byak kongsi barang...baju, seliper jamban pon kongsi , shower krim, lapaq sama2, xdak duet pon sama2, outing ngn ajib pon sama2 ,hmmmmmmm............................sedeyh laaa...aku xska hg tension2 taton......=( syg hg.. <3

maLam seLAse...

"dya" dtg laGi taBoh hg..aku tersentap ape dye wat kat hg..cpat2 nak pgel fellow....ape yg dye xpuas hati ngn hg sgt taton....."dya" xsama yg mcm aku knal............bukan mcm tu cara nya....knapa boleh brubah dgn drastik sgt mcm tu pon aku xpham.......padahal elok2 ja kita p mkn kat kiosk....dah jadi mcm ni..
hmm,nnty la sambung....ngantok....baru balek hospital je tadi kul 2.45 pagi....esok ade  paper kimia 1 plak...hmm....
amaNi = roomate ku = turUt memBantu..

dyBa bini Fahrin = lagI kuat nanges daRi aku...


MORAL OF THE STORY = JGN SUKE2 KATOK ORG.....BLAJAR KAWAL EMOSI .....
AKU SYG KWN2 AKU SGT2.....
jag lagi kul 10 pagi lpas paper kimia...hmmm..nak balek dh.....
huhuhu..
sdeeeyhh.. =(



Saturday, 16 April 2011

_fiNaLLy

 hhmmmmm...for few secOnd rite now,aku rase lyfe aku hepy...... =D

      eventHough tgAh sAket oTak pk psaL exaM=poInter ,tapi en jiwA aku xDak sErapLah dulU...


    yeLa kot... =D

 LePas maTrik = LyfE baRu.. <3 <3 <3 .. *apakah yg aku merapu ni..? **tgAh jeNtik teLinga nAk bg Sedar*

Thursday, 14 April 2011

laGI Bape haRi naK baLek uMah.. =(

 tgaL lagi dau paper.....then,berakhir la lyfe aku kat kmpp.....tapi..hurm ...tawu x..xleh buat paper bio ngn math...takot arr kne repeat......ntah arr..raSe down gler kot....=( lpas paper bio kertas 2 tadi,rase cam nak balek nanges...=( then,aku text ajib and ''some1'' tu...tapi ''some1'' just respon after 1 to 2 hours kot... tapi ajib, on the spot call aku.....even dye tgah bawak kete,dye tros call aku...huRm,tawu x ajib,aku terharu sgt2...hg slalu ade ble aku down.....thanx kawan!! even  baru je kawan taun lpas n xlame mane aku rase,kite close kot...hg xberkire pon ngn aku yg byk songeh nie.....

eNtry yg kali nie mmg nak tulis pasai hg je pon..=) hahahaha......

weyy!! sayang hg...tapi aku still takot kalu kne repeat.......hope nnty kalu aku dapat kat sarawak ke sabah ke, ''yg sememangnya aku nak apply p sana'' = jangan lupe aku.....taw....=( <3<3<3

  ENTRY NIE NTOK RAZIF ROSLY aJe...ntok KAWAN2 TERSAYANG= ATIEN , DIBA ,TATON, CHITAH, AMANI,SHAHIRAH HANIM, n bla..bla..bla....., korang punYe story katnext entry taw... taton dah nk rebot lappy ngn aku nie..=) <3<3 <3

  ...aku sayang korg sgt3...n juz dunt know how im going to leave without korg nye support....aku sedeyh arr kte nk berpisah dh..=(

Monday, 4 April 2011

. . few dAys b4 BLAH DARI MATRIKULASI..=D


"woowww.!!!adiBah!!aku naMpak FAHRIN AHMAD nk maI meMinAng aku.!!! "
hehehhehhehe.=D
YEAYY3!! NAK KAWEN!! YEAY!! =)

mErEnuNg ke LanTAi...
jiWa tgaH gEloRA..
           huRm....jaLAn2 paGi tu...keLiling kolEj..hurh,nak abeS dh la kaTE kan...
    nanTy meSty rndU nak jog peTang2 , p gym , lePak tasek..sobsobsob....

  tapi kan...huRm...aku raSe sedeh arr hari ni...rAse cam xwuJud jer,,,raSe terasing gLer2... paDa orAng yg
"berkeNaan" je paham... cbuK sgt kot kn? mmg buZy abeS laa kire..? eh?eh?eh?

        k,xpe...mMg SLAme nie,akU je dUk teXt,tGu teXt laaa.......daH,xpE..nak abaikan aku mCm duLu..?
wat xtAw cam dlu..? k,thats what u want..fullstop...im juz notink! n bla...bla..blaaa.. =D

Saturday, 2 April 2011

. . xde taJuk. . . .

heheh..yg nie edit.. =)

yg ni x ediT.. =P

yg nie pon x EdiT =D

 . . . si buDak yaNg guNe tRade maRk " nGAde2" tu cakap pic aku smua edIt.... hahhh!! nak tgk yg kat atas
                                                                          .... nie...

.. . .  hah!!!! eeeeeeeeeeeeee...blaNje aku skRg..=D

Friday, 1 April 2011

the other..bla..bla..bla...ape ntah ._ hee~

 urghh!!! aku edicted to ... MR.K blog kott!!! xtawu arr nape...



                               ....................mybe cara penulisan dye sempoi..n aku suka sgt3!!!!..........


  aKu dah jadi stalker dye la plak..eh! jap! stalker blog dye laa..hehe.... tapi korg try arr bace....best kott!!!aku    ...............................brani jamin!!!!!..................

                                wHo arE u MR.K???? jeng...jeng...jeng.....


kaLu ade iras2 macaM mamat nie, hah!! mcm mane..???hahah..=D

_seMalaM _

 hurm..notiNk to say.... tapi aku suke gler trade mark nieh... " NGADE2"!! hahahah...

        EnTah LAaaaa...tapi aku suke...sounds coMel, taPi erm...ape eh... " gegeh" !! kuang3!

 haha..hampa msTy xpham an?an?an?an? .....


                ...........konklusinyE...biar aku je Pham... =D

Wednesday, 30 March 2011

zaHnita wiLson.....

giLer hot kan pnpn nie....
aku xtwu laa..nape dlm byk2 modal...aku plg ske dye....
she " HELL GORGEOUS" KOT!!!






 ade anak yg cute gler..... pergh!!! <3 <3


 cOmel glerr arrrrrrrrrr.........................suka sgt3!!!!!!!!!!!

. . .nTah..

Pelbagai faktor boleh menyebabkan perpisahan antaranya;


Masih tak mempercayai pasangan walaupun sudah berlama.
Pasangan yang melafazkan kata cinta atau lebih tepat lagi 'I LOVE U', mesti sudah tersedia kepercayaan yang penuh buat si dia. Ada faham?


Masih sangsi dengan pasangan.
Pakwe/Makwe keluar dengan kawan kelas pun masih curiga. Keluar sambut hari jadi pun nak kongkong kemain. Tak boleh ambil gambar berdua dengan kawan contohnya.




Masih tak berubah.
Okay, andai mula mengorat kononnya sang jejaka berjanji manis bahawa akan berhenti merokok. Akan tetapi jejaka itu tak boleh berhenti. Lama kelamaan jejaka itu tak boleh tahan dengan bebelan makwe. Lantas berakhir lah kisah cinta sebab rokok je.

Monday, 28 March 2011

_ returN back to The oLd oNe -_ =(

 hurm..... now 3.27pm already.. waiting 4 ur text.... 40 kali aku tengok fon aku arini....

.. hurm..tapi xde.....

..... ulang balek mase dulu.....

 Hhmmmm....ntah laaaaaa....... =(

 .... still maCam dulu......

                  _onLy swEet TaLk.......

   ... .........tawu x penghujung crita dye,aku text then dye cakap= dye tgu aku yg text dlu...?????
   apakah...??berat sgt kot tgn nk text.... konklusinye......sama ja mcm dlu.........xbrubah....ble rase benda tu dh nk ade dlm genggaman dye balek...,dye start balek prangai lame....

mase mule2 breakup dulu,tyme dlam kelas pon boleh text aku....tyme baru kluar kelas,pon ringan je tgn nk text aku...aku bkn harapkan text yg pjg2 pon, juz a simple text that shows yg dye ingt aku slalu,tu pon dah ckup!!xnak text aku,fine...! xkesah laa... cume aku xsuka kalu sometink yg dye xboleh nk realitikan, jgn cakap....! huh!!!rase mcm org bodoh gler..! aku akn dperbodohkan lagi sekali...!


. . . . .mmg betol laa statement "kdg2 kite rase kte dah kenal org tu,tapi mmg kite xknal lgsg...."

 ntah laa..... cuma aku rase hati aku saket sgt hari ini....! stupit gurl..! grow up laa....sampai ble nk mcm nie...??

 .......arrrgghhh,,...tekanannnnn!!!! punya pasai arr.....aku single sekarang n xdak benda yg aku nk pk kn...buat ape pk kat org yg xpnah ingat kat aku....!

   . .. . .tadi NAZRYN= BOYFREN SHAHIRAH HANIM text sha punye laa pjg.....boleh plak text ...?
  slame ni ssh sgt nak text..?knape?ble sha ckap dye nk tgalkn nazryn,baru nazryn nak thgeh2 jga hati sha yg slame ni dye layan mcm kaen buruk...???

Sunday, 27 March 2011

...seRoNok nYe "FaTin Aini " =(

.... hurm.....seDeyh...papa p johor semalam...anta mama g keje kat desaru resort..... pagi2 bute tu ,aku text dah papa...soh anta lunch kat Aku,Atien n Tatol.....sebaB sumE paKat2 seNgkek..xdak duEt nk Makan...=(
      .. . . ...sobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobsobosbsobsos........... =(







       ________
       ________





       ......Tadi mak dYe banK in duet...YeaY!!!!! aDe org NAk bLanje.......! tapi yg Paling syoK = Arween a.k.a BoypRen atin pon bank in duet....hhuhuhuhu...
syok nye.......wlopon arween xde duet sGat, tapi dye bg gak duet kat atin...sobsobsobsob..=(

   huhuhuhu...biLe PAPA NAK BALEK NIE...!!!!!!!!!! ANAK PAPA SENGKEK tEROK NIE...

  sobsobbsobsobob.... seRonok kan Fatin aini hari nie..... =(

seDeyh.........

. .is he aLreAdy chAnge. . . ??






Quotes Profile Graphics and Comments
graphics & comments | Quotes Graphics | Facebook Layouts




Heart Break Profile Graphics and Comments
graphics & comments | Heart Break Graphics | Blogger Templates


Daisypath Anniversary tickers
hoLdiNg lOve . . .. ??


huRm....laMe juGak x UpDaTe bLog.....hehehehe.......xde la lame sGat...baRu semgu....
tapi Ade "oRg" tu biSing..!!!hehe..~ =D
erM.....ape erhh nak tuLIs.....
masuk hari nie...erm,nak dekat 23 hari kot kteOrg BREAK UP......
huRm.....raSe mcm laen.......
yup!! laen..
KENAPE..????
JAWAPAN= SEbAb dye dah Laen........
dye xmcm dLu.......maksud aku, xmcm RIDHWAN yg dlu....
yg ske ignOre aku....abaikan aku......wat xtawu..hurm..sedeyh bLe inGat baLek...


daH 3 weeks & 1 day kami sEperatE.....
tapi sekaRang dye teNgah puJuk aku BaLek.........
huRm....





sAyANG DYa x cik non..??
paGi jawaB exaM dULu laa weyhh!!!! hahha.. =D



Saturday, 19 March 2011

~weEkEnD yG GemPaK~



tHis  hujung mguu.......sangat seronok...althought lyfe is short,urghh......juz forget it..hee~ balek uma dibaa....best doewh...xrase janggal lgsg......family dye sporting gler terok....

peTang jumaat nak balek uma dye tu...mak dye bwk g mkan ikan bakar tepi laut.....giler..!!!mmg teringin lame dh......tapi mmg PUAS!! sgt puas1!!!!!

mALam tu,perot penoh..sangat3.....n best sgt3.......

Pagi jumaat mkn roti canai...
n Tenaghari....toLong mak dye masak..!!!!perghh,,,,rndu gler nak masakkkkkkk...........=D



  .............pETANG  tu Kami...p JeNJaLan.......













ni La pic nyEr...hee~huRm..best La juGak...jumpak MANJA ngn PALI.....hahaha...manja touching..kuang3!!

LePas baLek darI JLn2 kat B.J ,kteowg g uma kak diba..makan oBlong abg ipar dye wat....giler..!!memeang berbaloi....urrgghh!!!perot penoh sgt...cam nak mati.....xlama lg nak mati dh pon..sobsobsob.....


. . . . .MaSe nie tGah tgU mak diBa mai amek...hee~ sempat laa jugak posing kat depan tu.....hehehe.....

MaLam tu baLek g umah kak DiBa...makan Oblong Plak...aduhh!!!mampos macam ni,,,tapi xpe laa..last tyme kot.......nak abes matrik dah ni..sobsobsobsob.....

Nak Tawu X ape yg seronok Balek Uma diba......aku Dapat rase kekeluargaan....huRm...cam semua org sporting..laWak nak mati mak diba...hehehe...

"tHanx auNty"... Best masak ngn mak dye..aku rindu Tok Gayah....sobsobsob....

eSok pagi Nak g bReak fast kat RoAdwalk...then nak masak nasi tomato...yeah!!aku laa assistant mak dye esOk!!!

then,g tesko bLi baRang cket...pasTu puLang ke MATRIKULASI....

huRm...xbest nye...ske laa balek uma diba...

kalo balek uma sendri...bukan ade sape...aku sorg2......cam xwujud.....=(



Friday, 18 March 2011

. . . .confuse. . . .

its not easy to let go....
when u always holding hands together.....






then, i realised that u've change.....
    
   i juz dunt know who u anymore......






wheRe the oLd one...............

no one knoW how muCh i miss................................

Wednesday, 16 March 2011

Tanda-Tanda Cinta Sejati – Raden Beletz coba memberikan 21 tanda-tanda cinta sejati dimana kesemua ini menunjukkan bahwa dialah memang yang terbaik buat kamu.
Foto Cinta Sejati
Cinta Sejati, Foto Pasangan Romantis.
Tanda-Tanda Cinta Sejati
1. Orang yang mencintai kamu tidak pernah bisa memberikan alasan kenapa ia mencintai kamu, yang ia tahu dimatanya hanya ada kamu satu-satunya.
2. Orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu apa adanya,dimatanya kamu selalu yang tercantik/tertampan walaupun mungkin kamu merasa berat badan kamu sudah berlebihan atau kamu merasa kegemukan .
3. Orang yang mencintai kamu selau ingin tau tentang apa saja yang kamu lalui sepanjang hari ini, ia ingin tau kegiatan kamu.
4. Orang yang mencintai kamu akan mengirimkan sms seperti ?selamat pagi?” selamat hari minggu? selamat tidur?, walaupun kamu tidak membalas pesannya.
5. Kalau kamu berulang tahun dan kamu tidak mengundangnya setidaknya ia akan telpon untuk mengucapkan selamat atau mengirim sms.
6. Orang yang mencintai kamu akan selalu mengingat setiap kejadian yang ia lalui bersama kamu, bahkan mungkin kejadian yang kamu sendiri sudah lupa setiap detailnya, karena saat itu adalah sesuatu yang berharga untuknya.
7. Orang yang mencintai kamu selalu mengingat tiap kata2 yang kamu ucapkan bahkan mungkin kata2 yang kamu sendiri lupa pernah mengatakannya.
8. Orang yang mencintai kamu akan belajar menyukai lagu-lagu kesukaanmu, bahkan mungkin meminjam CD/kaset kamu,karena ia ingin tau kesukaanmu, kesukaanmu kesukaannya juga.
9. Kalau terakhir kali ketemu, kamu sedang sakit flu, terkilir, atau sakit gigi, beberapa hari kemudian ia akan mengirim sms atau menelponmu dan menanyakan keadaanmu.. karena ia mengkhawatirkanmu.
10. Kalau kamu bilang akan menghadapi ujian ia akan menanyakan kapan ujian itu dan saat harinya tiba ia akan mengirimkan sms ?good luck? atau menelponmu untuk menyemangati kamu.
11. Orang yang mencintai kamu akan memberikan suatu barang miliknya yang mungkin buat kamu itu ialah sesuatu yang biasa, tapi itu ialah suatu barang yang istimewa buat dia.
12. Orang yang mencintai kamu akan terdiam sesaat,saat sedang berbicara ditelpon dengan kamu, sehingga kamu menjadi binggung saat itu dia merasa sangat gugup karena kamu telah mengguncang dunianya.
13. Orang yang mencintai kamu selalu ingin berada didekatmu dan ingin menghabiskan hari2nya denganmu.
14. Jika suatu saat kamu harus pindah ke kota lain untuk waktu yang lain ia akan memberikan nasehat supaya kamu waspada dengan lingkungan yang bisa membawa pengaruh buruk bagimu.
15. Orang yang mencintai kamu bertindak lebih seperti saudara daripada seperti seorang kekasih.
16. Orang yang mencintai kamu sering melakukan hal2 yang konyol spt menelponmu 100x dalam sehari, atau membangunkanmu ditengah malam karena ia mengirim sms atau menelponmu. karena saat itu ia sedang memikirkan kamu.
17. Orang yang mencintai kamu kadang merindukanmu dan melakukan hal2 yang membuat kamu jengkel atau gila, saat kamu bilang tindakannya membuatmu terganggu ia akan minta maaf dan tak kan melakukannya lagi.
18. Jika kamu memintanya untuk mengajarimu sesuatu maka ia akan mengajarimu dengan sabar walaupun kamu mungkin orang yang terbodoh di dunia!
19. Kalau kamu melihat handphone-nya maka namamu akan menghiasi sbgn besar ?INBOX?nya.Ya ia masih menyimpan pesan dari kamu walaupun pesan itu sudah kamu kirim sejak berbulan2 bahkan bertahun2 yang lalu.
20. Dan jika kamu menghindarinya atau memberi reaksi penolakan, ia akan menyadarinya dan menghilang dari kehidupanmu walaupun hal itu membunuh hatinya. Karena yang ia inginkan hanyalah kebahagiaanmu.
21. Jika suatu saat kamu merindukannya dan ingin memberinya kesempatan ia akan ada disana menunggumu karena ia tak pernah mencari orang lain. Ya???? ia selalu menunggumu.
Foto Paling Romantis
Foto Paling Romantis, Foto Pasangan Pria Wanita Romantis.
Bagaimana menurut kamu dengan “Tanda-Tanda Cinta Sejati” diatas ? apakah kamu mengalaminya ? itulah cinta sejati kamu…
Suatu Hari burUng jtUh cnta pda mAwAr putIh..
BurUng pUn bRusha mNguNgkApkAn pRasAan’ny…
Tpi mawAr pUtIh bRkAta ” aQ tAk kan bIsa mNcIntaImu ”
BurUng pUn tAk meNyerah, tIap hari dIa dTg uNtUk bRtEmu dGn mAwar pUtIh, mAwar pUn brkata ” aQ aKan mNcNtaI mu, jiKa kmu dPt mNguBahQ mNjdI mAwAr mErah “…
Dan sUatu hArI bUruNg dtg kMbaLi, dIa mEmOtoNg sayap’ny dAn mEneBarkAn dArah’ny pAda mAwar pUtIh sEhiNgga mAwar pUtIh pUn bErUbah mNjadI mErah…
AkhIr’ny, mAwar sadar bHwa sBeraPa bEsar bUrUng itU mNcIntaI dirI’ny..
TpI sMua’ny tRlaMbat, kRna bUruNg tAk kAn kMbLi lgi k dUnIa…
JadI hargaI lAh sIapa pUn yG mNcIntaI mu, sBlum dIa pRgI uNtUk mNinggaLkan mU sLama’ny………
Semoga “Kisah Yang Menyentuh Hati” diatas dapat mengetuk hati anda baik perempuan atau laki-laki yang merasa ada yang sedang menyukaimu, hargailah dia… :)

just dun't knOw


R.i.N.d.U mase DuLu...

life nie complicated kan........??kdang2 ape kite nak slalu xdapat...bLe kite xnak,kita dapat plak..
hurmh......skrg nie slalu teringat..mase g tgk wayang cte khurafat.....he holding my hand n said ,hmm,he wont leave me....he wont betray me....he'll loyalt to me...and anything.......
hurmhh...sdeyh laa ble ngat balek...asyk teringat je.....hmm,sabar laa non...
xtaw la sekarang..lyfe getting shorter...hurmh..

takot laa..aten gado ngn arween.....takott doewhh.....hmmm, kdg2 kite yg salah,kite xsedar....
hurm.....bukan aku kate aten yg salah......ayat aku tu umum....dalam hubungan kne ada keserasian..kalo x serasi.....kapel jap je dah break.....sdeyh arr break...bani dok kutuk blog aku blog pasrah...mmg pon!!!
=P cbuk je bani tu.....

Monday, 14 March 2011

kAwAn BaeK SeLaMa nya~

hEheHe...
niE La keJe budak kuLiah bilE boRing+meNgantok Terok mase lecture.....
hehehe...so, aku n aten a.k.a KwaN baEk aku nie doK poSing2 lerr...Nadia kat blakunk dah gelak2 dh kat kami..
eLeh...ade aku kesah..?
hehe..=D






Pic niE was taken Tadi mase dLam d.k...hehe...ngantok terOk kot...kodri n geng nasi ayam dok perli aku mase baru lepas kuar d.k...aduuhhh....!!!!maluii3!hehekk....
tapi kan ,tadi tyme b.i,sbelom koko.....BANIE NGAN TORKEY duk komen2 psal blog aku...eeeeeeee....suke hati aku laa...blog aku...cbuk je........p maEn jaoh2 blEh x..?eee..bongok!!
xmaw cakap ngn hampa sampai buLan depan....=P

Sunday, 13 March 2011

_hUrt so DaMn_

I can't believe you broke your promise. Do you know how much I love you? You are the most trusted person I know, and I had always believed in you to take care of things. I gave you another chance and this is what you give me in return?

mALangpetaka_aku BenCi

 nape setiap kali aku tanYe dye akan bagi banYak alasaN.............????????????
               keNAPE......??????JAWAB LAA...suSah sgt nak jawab....??????????
aku bukan bagi soalan math pon nak soh dye jawab..xnak jawab, SuDah...!ade aKu kesah..?aku xkAn TnYe sAmpaI aku Mati Pon.....SampaI aku Masuk Kubor Pon aku xkan tnYe n Xkan amek porT..oke fiNe!
      kaLu mCm ni Yg dye nak ,hah..amek buang! Dah arr,makin aku amek taw,amek bErat,makin hati aku saket


aku LetiH La maCam nie....aku Just nak seSuatu Yang IkhLas.... iTu aje...kdg2,aku rasekan,ape yg aku rase skrg ni balasan balek ape aku wat kat ''ex''234 aku dlu...paDan muKa!!haaaa,baru tawu cane rase kne curang...TapIkan aku dah janJi kat diri aku,aku akAn setia,xnk jd mCm dlu.....n aku dh Cuba sehabes baek kot?!! hurmm....biar arr...aku nak binA hidup Baru La....iTu yaNg aku pk kan skrg ni...bEgin a New LYfe..
btw,thanx too thE gOrgeous GurL=LiYanA easTma..tQ dear. =)
yAna=sory curik gamBar u...
btw,its cute..


    cuMe skrg  Nie ,aku PerLukan mase Nak puLihkan Hati aku..eLeh,bukan Xde yg nak aDjust..ade je...tapi aku maLeh...nanTy haTi aku Ni org Pijak3 saMpai Lunyai LAGI...macam SekaranG nie....
            memang lunyai terok gak la...keCewe..keCewe saNgat3 deNgan Muhd riDhwan ZuLkifly...
                                   saMpai hati awAk kn...? SampAi hati...

haTi aKu maKin beRanTakan

  "MaNusia MMg xPenah berSyukur DenGan Apa Yang ada"



huRm.. cAne eh nak exPress sOmethinG yg kite xMampu nk luAhkan.... Aku xSukE laa oRanG tipU aku..suSah sNgat nak ckap benda betol..?kaLo Salah dIri SendIri,xLeh nak mengaku..? aku xmarah pon kalo cakap benda betol..cUma hati aku ni makin bertambah2 sket ble aKu taWu keBenaran tu Sendiri..

suSah saNgat ke nak setia dgN aku..?muLut mmg bleh cakap aku dh lupe..hakikatnye tuhaN je tawu.. muNgkin Dye rase ENJOY SGT3 Kot luke kan hati aku, kecewe kan hati aku ni...YUP,mmg aku tgh luke..its not easy oke..? juSt sekarang ni luke aku makin dLm laa... kdg2 aku pk..ape salah aku kat dye sampai.. huRm..sampai hati dye kan kecewe kan aku...? mmg aku toucHing skRg nie ..aku xsuke laa knE tipu..xsuke!!!paham x?

aku ni manusIa..aku ada prasaan laa..aku bukan anak patong..bukan!hati aku saket laa..
aduuhh..ntaH bape lame la NaK amek mase nak reCoVer haTi aku nie... suSah sgt Ker Nak Setia??
seRoNok ke Te Ngok aku nangeS..?mUke akU caM moShimoRo ker Mase aku Nanges??
 aKu KeCewe Laa DeNgaN kaMu..saNgat3!
    
                          JuSt nantY bIler Kamu aDe yg Baru,jaGa arr dYe eLok2..jGn keCewe kan Hati dye..
       aKu doakAn KamU bahAgia saMpai aNak cucu..